Ruslan Codreanu și-a anunțat demisia din funcția de viceprimar pe domeniul social și respectiv din funcția de primar interimar al municipiului Chișinău. Codreanu a mai susținut că nu va da calificative la subiectelor discutate la Consiliul Municipal Chișinău (CMC). Declarațiile au fost făcute astăzi în cadrul unei conferințe de presă. 

„Niciodată nu am vorbit de rău cu cei cu care am lucrat și nu o voi face. Nu sunt omul care să răspund acuzațiilor și nu sunt omul care să arunc cu glod doar pentru a-mi crește ratingul politic. Chișinăul trebuie să fie administrat nu de persoanele care fac politică. Nu o să vorbesc de datoriile lăsate de fostele administrații. Când mi-am asumat responsabilitatea de a administra și a fi angajat al Primăriei, am pus punct la toate speculațiile politice. Tot ce am vrut să fac este să țin problemele sub control și să modernizăm orașul. Chișinăul se va dezvolta nu când se va face politică dar când se va face administrare. Or tot ce am făcut eu cu colegii în ultima perioadă am arătat că se poate să lucrezi din banii municipali în interesul orașului”, a declarat Ruslan Codreanu.

„Noii administrații în tranziție îi urez mult succes, sper că va fi o persoană care va avea grijă ca proiectele inițiate să nu fie oprite. Eu și colegii mei nu plecăm din oraș și dacă va fi nevoie de suportul nostru pentru a transmite toate proiectele care sunt acum în desfășurare, noi suntem gata să o facem. Pe om puțin îl interesează ce se întâmplă la nivel politic, el astăzi vrea ca problema problema lui să fie rezolvată”, a mai spus Codreanu.

De asemenea, Ruslan Codreanu a susținut că astăzi la ora 18:00 i-a chemat pe toții colegii din Primărie, de la direcțiile consiliului municipal și pe pretori, pentru a discuta despre procesul de administrare al orașului. Acesta a mai venit cu un mesaj către angajații Primării și i-a îndemnat să lucreze în interesul cetățeanului.

Consiliul Municipal Chișinău (CMC) a aprobat astăzi demisia lui Ruslan Codreanu și Nistor Grozavu din funcțiile de primar interimar și viceprimar al municipiului Chișinău.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!