UPDATE: 14:50 Postul de radio și TV din Republica Moldova, Vocea Basarabiei intră într-o scurtă vacanță a producției. Despre asta au anunțat reprezentanți postului, printr-un comunicat.

Vocea Media SRL, fondatoarea posturilor de radio și televiziune Vocea Basarabiei, anunță că începând de astăzi, luni, 8 iulie 2019, intră într-o scurtă vacanță a producției. 

Anunțăm ascultătorii și telespectatorii că aceste posturi vor funcționa mai departe și nimic nu se va schimba. În scurt timp, grila de emisie va fi îmbunătățită și reluată producția. 

Pe această cale, solicităm mass-media care s-a grăbit să anunțe despre închiderea posturilor noastre de radio și televiziune să-și reconsidere știrile și să notifice despre comunicatul nostru”, se arată în comunicat.

UPDATE: 14:16 Postul de televiziune Vocea Basarabiei își suspendă, începând cu ziua de azi activitatea. Informația a fost confirmată din surse ale TV8. 

Potrivit aceeași sursă, azi angajaților li s-a comunicat că este ultima zi de muncă. Motivul suspendării postului de televiziune și radio ar fi lipsa resursele financiare.

Am contactat postul de televiziune, însă nimeni nu ne-a  răspuns la telefon.

Vocea Basarabiei este un post de Radio și TV din Republica Moldova cu un program de emisiuni în limba română care este deținut de compania ”Vocea Media” S.R.L

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!