Liderul Partidului Politic Partidul Nostru, Raneto Usatîi, spune că urmează să se mai elibereze câteva fotolii de deputat în următoarea perioadă. Potrivit lui, câțiva deputați ar urma să plece din Legislativ. Declarația a fost făcută în platoul emisiunii “Puterea a Patra” de la N4.

„Trebuie să fie clar ce se întâmplă pe arena politică. Am înțeles că se mai eliberează…. deci, am înțeles că o să mai plece actuali deputați, despre asta am vorbit acum o săptămână”, a spus Usatîi.

„Astăzi sunt deja trei circumscripții – circumscripția unde a câștigat Maia Sandu, Andrei Năstase, a plecat Melnic (n.r. Viorel Melnic, deputat neafiliat), se vor mai elibera unele…”, a menționat politicianul.

Maia Sandu a plecat din funcția de deputat pentru a ocupa funcția de prim-ministră, Andrei Năstase – pentru a ocupa funcția de ministru de Interne, iar Viorel Melnic, deputat neafiliat, a plecat din Parlament motivându-și demisia prin faptul că „în actualul Legislativ rolul deputaților independeți este redus la zero”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!