/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Parlamentul a ratificat acordul investițional dintre Guvernul R.Moldova și Guvernul Canadei

missing
26 iulie 2019, ora 13:18

Parlamentul a ratificat astăzi Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Canadei care prevede promovarea și protejarea reciprocă a investițiilor. Scopul acestuia este intensificarea relațiilor economice și investiționale moldo-canadiene. 

În proiectul de lege este indicat că acest tratat internațional are drept scop consolidarea raporturilor economice și investiționale reciproc avantajoase, crearea condițiilor favorabile pentru desfășurarea activității investiționale a agenților economici în ambele țări, reglementarea relațiilor comercial-economice, ceea ce ulterior va avea un impact asupra fluxului investițiilor străine directe în țară și asupra comerțului bilateral.

Până în prezent, nu au fost încheiate tratate în domeniul economic sau tratate similare cu partea canadiană.

Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Canadei a fost semnat pe 12 iunie 2018 la Ottawa, Canada.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram