/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/DOC/ Un deputat de la ACUM cere CA-ului să analizeze reportajele de la Publika TV, din primele săptămâni ale lunii iunie

missing
05 august 2019, ora 15:07

Deputatul din blocul ACUM Radu Marian a expediat o solicitare către Consiliul Audiovizualului (CA) de a fi verificate reportajele difuzate la postul Publika TV, care aparține ex-liderului Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. 

Marian cere ca CA-ul să analizeze materialele difuzate în perioada 1-15 iunie 2019, argumentând că acestea ar fi admis încălcarea Codului serviciilor audiovizuale.

„(…) O să fie mai multe, avem o listă tare lungă. Dacă CCA nu se apucă de lucru, îi ajutăm noi!”, a comentat deputatul.

Contactați de TV8.md, reprezentanții Publika TV ne-au spus că vor reveni ulterior cu o reacție oficială la declarațiile deputatului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram