Adrian Talmaci, primarul interimar al municipiului Chișinău, a numit în locul său un alt primar interimar și a plecat în concediu. Acesta se va afla în concediu în perioada 7-12 august 2019, iar în locul său a lăsat-o primăriță interimară pe Alexandra Moțpan, secretara Consiliului Municipal Chișinău. 

Moțpan, care-l va înlocui pe Talmaci aproximativ o săptămână, nu are dreptul însă de a semna dispoziții de numire în funcții sau demitere din funcții a angajaților Primăriei și ai subdiviziunilor autorităților municipale.

Adrian Talmaci a fost numit primar interimar al capitalei de către Consiliul Municipal Chișinău, după ce aleșii locali l-au demis de fostul primar interimar Ruslan Codreanu și pe viceprimarul Nistor Grozavu. Talmaci va fi în funcție până în luna octombrie, când vor avea loc alegeri locale și va fi ales un nou primar de Chișinău.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!