Fostul angajat al întreprinderii „Poșta Moldova” Sergiu Cebotari, care s-a ales cu dosar penal după ce a făcut dezvăluiri despre schemele de contrabandă cu anabolizante, a fost achitat. Decizia a fost pronunțată astăzi de magistrații Curții de Apel Chișinău.

Avocatul său, Anatol Istrati, a declarat încă o data că „Cebotari a fost persecutat politic pentru faptul că a făcut dezvăluiri referitor la contrabandă”.

După ce a fost anunțată decizia judecătorilor, Sergiu Cebotari a a avut o intervenție prin Skype, prin care le-a mulțumit susținătorilor săi, avocatului și tuturor celor care au crezut în nevinovăția sa. Cebotari a fost depășit de emoții și a început să plângă.

Amintim că Sergiu Cebotari a fost învinuit că ar fi obligat 16 oameni să muncească, fără plată, la o întreprindere agricolă privată. Oamenii au declarat ulterior în instanță că nu au fost niciodată forțați să muncească, iar Cebotari le-a plătit pentru munca prestată.

/VIDEO/ Sergiu Cebotari, care a fost condamnat astăzi la opt ani de închisoare, nu se află în țară. Năstase afirmă că acesta va cere azil politic

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!