Fostul președinte al Republicii Moldova Nicolae Timofti spune că va merge pe jos, după ce astăzi Guvernul a propus Parlamentului anularea garanțiilor sociale pentru foștii șefi de stat. 

„Nu dau comentariu, nu comentez, eu nu sunt comentator (…). S-a luat decizia, Guvernul ce dorește, aceea face (…). Am beneficiat de toate ce e prevăzut de lege (…). Acum o să merg pe jos, o să lucrez acasă, că nu am «daci» (n.r. vilă), nu am încăperi de acestea care au alții; eu am trăit în limitele salariului”, a declarat Nicolae Timofti, contactat de TV8.

Guvernul a aprobat azi un proiect de lege care prevede că garanțiile sociale acordate persoanelor ce au ocupat funcţia de preşedinte al R. Moldova să fie anulate. Astfel, dacă decizia va fi adoptată de Parlament, foștii președinți nu vor mai beneficia de birouri, asistenți personali, iar de mașini – doar la comandă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!