Fostul deputat liberal democrat  Alexandru Cimbriciuc și ex-deputata comunistă Elena Bodnarenco au depus actele la Consiliul de Circumscripție Electorală pentru a se înscrie în cursa pentru funcția de primar al municipiului Soroca.

Cimbriciuc va candida pe lista Partidului Unității Naționale, condus în R. Moldova de ex-deputatul și ministrul Anatol Șalaru, iar în România de fostul președinte Traian Băsescu. Iar Elena Bodnarenco va fi candidata Partidului Comuniștilor.

Potrivit ziarului local „Observatorul de Nord”, la funcția de primar al municipiului Soroca mai aspiră alte șapte persoane. Deocamdată, și-au mai înaintat candidații Partidul Nostru, Partidul Șor, Partidul Socialiștilor, Partidul Democrat, Partidul Liberal Democrat, Mișcarea Social Politică „Forța Nouă” și Partidul Voința Poporului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!