/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Cele patru studente de la USMF, care au bătut o femeie în stradă, de negăsit! Riscă să fie declarate indezirabile în Moldova

missing
02 octombrie 2019, ora 18:01

Cele patru tinere din Israel, studente la Universitatea de Medicină, care săptămâna trecută ar fi bătut în stradă o femeie, au fost citate azi pentru audieri la Procuratură. Niciuna dintre ele nu s-a prezentat, însă. Oamenii legii le-au căutat la domiciliul din Chișinău, dar nu au dat de ele. De asemenea, nu au răspuns nici la telefon. 

În aceste condiții, Inspectoratul de Poliție Centru a înaintat un demers către Biroul de Migrație și Azil al MAI, privind declararea celor celor patru tinere indezirabile pe teritoriul Republicii Moldova pentru o perioadă de cinci ani.

Amintim că incidentul s-a produs pe 23 septembrie pe strada Nicolae Testemițanu, după ce moldoveanca de 33 de ani le-ar fi înjurat pe fetele din Israel. Atât victima, cât și agresoarele s-au ales cu leziuni ușoare. Ieri, oamenii legii au pornit o cauză penală pentru huliganism în grup.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram