/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un avion care avea la bord staff-ul președintelui Congo s-a prăbușit

missing
11 octombrie 2019, ora 16:16

Catastrofă aviatică în Congo. Un avion cargo care avea la bord staff-ul președintelui țării s-a prăbușit joi. Toți cei opt pasageri, precum și membrii echipajului au murit. 

În aeronava care zbura de la Goma spre Kinshasa, se aflau șoferul președintelui Felix Tshisekedi, un manager de logistică și câțiva militari. Avionul a dispărut de pe radare joi după-amiază, la o oră după decolare.

Rămășițele aparatului de zbor au fost găsite, însă, deocamdată, niciuna dintre victime nu a fost identificată.

Cauzele prăbușirii avionului nu se cunosc.

După producerea tragediei, sute de susținători ai președintelui Tshisekedi au ieșit pe străzile din Kinshasa. Oamenii spun că ceea s-a întâmplat ar putea fi o tentativă eșuată de asasinare a șefului statului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram