/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Nu a devenit primar, însă își dorește să fie președinte. Octavian Țîcu va candida la alegerile prezidențiale

missing
24 octombrie 2019, ora 22:03

Nu a devenit edial al capitalei, însă își dorește să fie deja președinte. Este vorba despre istoricul Octavian Țîcu, care a candidat la funcția de primar al Chișinăului. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Chiar dacă la 21 octombrie Țîcu a menționat că după alegerile locale se va întoarce în Parlament, se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Azi acesta deja declară că v-a candida pentru funcția de președinte.

Eu nu știu de ceilalți. Eu sunt sigur că voi concura. Asta este miza pe care mi-am asuma-o șio să mi-o asum. Este o luptă pe care trebuie orice bărbat în Republica Moldova”, a spus Țîcu.

Octavian Țîcu a candidat pentru funcția de primar de Chișinău din partea Partidului Unității Naționale (PUN). Acesta a obținut 4,76% din voturi, ceea ce însemană ca pentru el au votat peste zece mii de alegători.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram