Nu a devenit edial al capitalei, însă își dorește să fie deja președinte. Este vorba despre istoricul Octavian Țîcu, care a candidat la funcția de primar al Chișinăului. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Chiar dacă la 21 octombrie Țîcu a menționat că după alegerile locale se va întoarce în Parlament, se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Azi acesta deja declară că v-a candida pentru funcția de președinte.

Eu nu știu de ceilalți. Eu sunt sigur că voi concura. Asta este miza pe care mi-am asuma-o șio să mi-o asum. Este o luptă pe care trebuie orice bărbat în Republica Moldova”, a spus Țîcu.

Octavian Țîcu a candidat pentru funcția de primar de Chișinău din partea Partidului Unității Naționale (PUN). Acesta a obținut 4,76% din voturi, ceea ce însemană ca pentru el au votat peste zece mii de alegători.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!