Liderul de la Tiraspol a ajuns la Holercani și a început întrevederea cu președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, cu o plimbare matinală pe malul Nistrului. Reprezentanții Președinției au postat primele imagini de protocol de la întrevederea dintre cei doi. 

Potrivit declarațiilor anterioare ale lui Vadim Krasnoselski pentru presa din regiunea transnistreană, cei doi urmează a discuta despre subiecte legate de telecomunicații, import, export, „încetarea dosarelor penale politice” ș.a.

Aceasta va fi cea de-a șasea întrevedere dintre președintele Republicii Moldova, Igor Dodon și pretinsul lider separatist, Vadim Krasnoselski.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!