O mașină a luat foc pe o stradă din sectorul Botanica. Flăcările au distrus secțiunea motorului. Nimeni nu a avut de suferit. Șoferul a rămas pe loc. Deși a vrut să vorbească la cameră, el crede că a fost vorba de un scurtcircuit.  

Mașina, de marca Fiat, s-a aprins la intersecția străzilor Grenoble și Cuza Vodă. Apelul la 112 a fost înregistrat în jurul orei 13. Pentru a stinge flăcările, la fața locului a intervenit un echipaj al pompierilor.

”Au lichidat flăcările la ora 13.14. În urma incendiului, nimeni nu a avut de suferit. A fost afectată secțiunea motorului și parțial torpedoul automobilului”, a declarat ofițerul de presă al IGSU, Daria Neceaeva.

După ce a fost stins focul, motorul era distrus aproape în totalitate. Șoferul presupune că flăcările au izbucnit din cauza unui scurtcircuit. Cauza exactă urmează a fi stabilită în cadrul investigațiilor.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!