/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

De data asta, e pe bune. Directorul ”Apă - Canal Chișinău”, Valeriu Meșca, a demisionat din funcție

18 noiembrie 2019, ora 16:45

Directorul Întreprinderii Municipale „Apă – Canal Chișinău”, Valeriu Meșca, a plecat din funcție. Potrivit unui comunicat de presă plasat pe site-ul instituției, Meșca și-a prezentat demisia din proprie inițiativă.

Valeriu Meșca a anunțat că renunță la fotoliul de șef la ”Apă – Canal” și la începutul lunii octombrie, tot printr-un comunicat de presă, care a fost ulterior șters.

S-a întâmplat după ce reprezentanții Procuraturii Generale au anunțat că, în urma unor decizii luate de persoane cu funcții de răspundere de la „Apă-Canal” și Stația de epurare, statul a fost prejudiciat cu circa 70 de milioane de lei. Cei de la Procuratură mai spuneau că factori de decizie de la cele două entități sunt cercetați într-un dosar penal, deschis pentru abuz de serviciu, ceea ce a dus la poluarea aerului și a râului Bâc din Chișinău.

Reprezentanții Procuraturii ne-au comunicat atunci că oamenii legii cercetează acțiunile fostei și actualei conduceri a întreprinderii „Apă-Canal Chișinău”, însă, deocamdată nimeni dintre șefii întreprinderii, Veronica Herța, fosta directoare, sau Valeriu Meșca, actualul director, nu au statut de bănuit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram