Mai mulți locuitori ai orașului Ialoveni se plâng că apa de la robinet miroase urât și nu este posibilă pentru a fi consumată. De partea cealaltă, șeful de departament de la Apă Canal Ialoveni ne-a spus că problema ar fi fost deja soluționată, însă a refuzat să ne spună din ce motiv apa miroase a clor. 

Tovarășii de la Apă Canal, câte camazuri de clor ați aruncat în sistem? Miroase a clor toată casa. Verifică cineva calitatea apei care ajunge la consumatori?”, a scris Victoria Zaharia pe o rețea socială.

Cine poate spune de ce apa are un miros înțepător de clor. S-a întâmplat ceva în rețea sau este gafa celor de la apă canal. Suntem din sectorul “Livada”. Este insuportabil de suportat acest miros, nemaivorbind de a folosi apa de la robinet”, a mai scris o locuitoare a orașul Ialoveni.

Contactat șeful de departament de la Apă Canal Ialoveni Alexandru Baltag a refuzat să ne spună de ce apa din robit miroase a clor.

În Ialoveni față de Chișinău apa se tratează cu clor lichid. Întrebarea deja este rezolvată. – Apa nu mai miroase a clor? – Aceeași apă o consumăm la serviciu și ea corespunde tuturor normelor. – Puteți să ne spuneți din ce motiv apa miroase a clor? – Nu pot să vă explic că o să mă înregistrați”, a spus Alexandru Baltag.

Purtătoarea de cuvânt a S.A. „Apă-Canal”, Nadejda Fotescu ne-a spus să revenim mai târziu pentru detalii.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!