/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Unii studenți de la UTM vor putea beneficia de noi burse europene și stagii de studii în universități din UE

missing
30 noiembrie 2019, ora 15:17

Unii studenți de la Universitatea Tehnică din Moldova (UTM) vor putea beneficia de noi burse de nivel european și vor avea posibilitatea de a efectua, parțial, stagii de studii la diverse universități din Uniunea Europeană.

De asemenea, tinerii se vor bucura și de practică de producție în peste zece companii de top din Uniunea Europeană care activează în domeniu și și-au arătat deja intenția de a susține eforturile studenților.

Totodată, tinerii vor beneficia de scheme inovative de training educaționale. Cercetarea universitară va fi realizată printr-un parteneriat egal al UTM cu statele membre ale UE.

Noile oportunități pentru studenți au fost deschise odată ce UTM a fost selectată de către Universitatea din Leuven, Belgia, ca partener egal în proiectul H2020 MSCA-ITN, în baza rezultatelor cercetărilor științifice, activității didactice și metodice înregistrate.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram