/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Zambițchi ar putea plăti cu funcția, din cauza caruselului erotic. Ceban: ”Aveți două zile...”

missing
09 decembrie 2019, ora 09:57

Șeful Direcției comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi, a fost mustrat în această dimineață de primarul capitalei, Ion Ceban, din cauza caruselului erotic instalat în Piața Marii Adunări Naționale, cu ocazia sărbătorilor sărbătorilor de iarnă. Ceban l-a avertizat, în acest sens, pe Zambițchi că își va pierde funcția dacă asemenea incidente se vor repeta.

”Domnule Zambițchi, dacă facem unele anunțuri aici, trebuie să fie lege. Când am văzut frumusețea de carusel…. Mai trebuie o mansardă în fața Guvernului și o prestroikă. Noi am spus că caruselele sunt de la ora 02:00 până la 05:00 gratuite pentru toată lumea. Aceasta a fost condiția pentru care agentul economic a fost admis în Piața Marii Adunări Naționale. Aveți două zile să rezolvați problema, dacă nu, plecați ori dvs, ori tovarășul cu caruselele, noi de condiționalități de acest gen nu avem nevoie. Este prima avertizare și mustrare publică în adresa dvs, dacă se mai repetă, discutăm în continuare conform codului muncii”, l-a avertizat Ion Ceban pe Marcel Zambițchi.

Amintim că caruselul cu fete îmbrăcate sumar a stârnit un adevărat scandal după ce a fost instalat în PMAN săptămâna trecută. Primarul orașului Chișinău a cerut atunci să fie găsită imediat o soluție, iar imaginile să fie ascunse. Fetele au fost acoperite cu peliculă albă, iar ulterior, înlocuite cu o altă imagine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram