Șeful statului Igor Dodon l-ar fi chemat la discuții pe șeful Procuraturii Anticorupție (PA), Viorel Morari, care este delegat temporar într-o altă poziție, în timp ce la PA se fac anumite controale la dispoziția procurorului general Alexandru Stoianoglo. Acesta a fost întrebat azi, la emisiunea „Puterea a Patra” de la N4, dacă acest lucru este adevărat, și a răspuns că e devreme să vorbească despre acest lucru. 

„Da, probabil că o să trebuiască să comunic, dar nu astăzi și nu acum. Eu nici nu confirm, nici nu infirm, pur și simplu trecem cu vederea, mergem mai departe”, a spus Morari.

Șeful PA a mai spus că atunci când Maia Sandu era premier a fost la o întrevedere oficială cu ea, împreună cu șeful Centrului Național Anticorupție.

Anterior, la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8, Morari a spus că pe vremea lui Plahotniuc, era invitat și a mers chiar la sediul Partidului Democrat la anumite „ședințe”.

De menționat că recent Procuratura Anticorupție, în frunte cu Viorel Morari, a reluat dosarul privind presupusa finanțare a ilegală a Partidului Socialiștilor, al cărui lider informal se consideră Igor Dodon.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!