Șeful statului Igor Dodon l-ar fi chemat la discuții pe șeful Procuraturii Anticorupție (PA), Viorel Morari, care este delegat temporar într-o altă poziție, în timp ce la PA se fac anumite controale la dispoziția procurorului general Alexandru Stoianoglo. Acesta a fost întrebat azi, la emisiunea „Puterea a Patra” de la N4, dacă acest lucru este adevărat, și a răspuns că e devreme să vorbească despre acest lucru. 

„Da, probabil că o să trebuiască să comunic, dar nu astăzi și nu acum. Eu nici nu confirm, nici nu infirm, pur și simplu trecem cu vederea, mergem mai departe”, a spus Morari.

Șeful PA a mai spus că atunci când Maia Sandu era premier a fost la o întrevedere oficială cu ea, împreună cu șeful Centrului Național Anticorupție.

Anterior, la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8, Morari a spus că pe vremea lui Plahotniuc, era invitat și a mers chiar la sediul Partidului Democrat la anumite „ședințe”.

De menționat că recent Procuratura Anticorupție, în frunte cu Viorel Morari, a reluat dosarul privind presupusa finanțare a ilegală a Partidului Socialiștilor, al cărui lider informal se consideră Igor Dodon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!