UPDATE, ORA 19.50 Numărul persoanelor decedate în busculanda de la funeraliile lui Qasem Soleimani a ajuns la 56, scrie Reuters.com. Ceremonia de înmormântare a generalului iranian fusese oprită preț de câteva ore. Acum, potrivit sursei citate, corpul neînsuflețit al militarului a fost dus la cimitirul din orașul Kerman. 

ORA 16.14: Patruzeci de oameni au murit, iar peste două sute de persoane au fost rănite, în timpul ceremoniei de înmormântare a generalului iranian Qasem Soleimani, care are loc azi în orașul Kerman, scrie Tass.ru cu referire la agenția de presă Fars.

Decesele au survenit în urma îmbulzelii cauzată de un număr imens de oameni care au venit la funeraliile lui Soleimani.

Despre numărul victimelor a comunicat șeful serviciului de urgență din Iran Pyrhossein Kulivand.

Din cauza îmbulzelii de la funeralii înmormântarea lui Soleimani a fost amânată cu câteva ore, urmând a fi anunțată ora exactă a ceremoniei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!