/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

UPDATE: Numărul morților de la ceremonia de înmormântare a lui Soleimani a crescut la 56 de persoane

missing
07 ianuarie 2020, ora 19:50

UPDATE, ORA 19.50 Numărul persoanelor decedate în busculanda de la funeraliile lui Qasem Soleimani a ajuns la 56, scrie Reuters.com. Ceremonia de înmormântare a generalului iranian fusese oprită preț de câteva ore. Acum, potrivit sursei citate, corpul neînsuflețit al militarului a fost dus la cimitirul din orașul Kerman. 

ORA 16.14: Patruzeci de oameni au murit, iar peste două sute de persoane au fost rănite, în timpul ceremoniei de înmormântare a generalului iranian Qasem Soleimani, care are loc azi în orașul Kerman, scrie Tass.ru cu referire la agenția de presă Fars.

Decesele au survenit în urma îmbulzelii cauzată de un număr imens de oameni care au venit la funeraliile lui Soleimani.

Despre numărul victimelor a comunicat șeful serviciului de urgență din Iran Pyrhossein Kulivand.

Din cauza îmbulzelii de la funeralii înmormântarea lui Soleimani a fost amânată cu câteva ore, urmând a fi anunțată ora exactă a ceremoniei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram