Săptămâna viitoare vremea se va răci, arată prognozele Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS). Noaptea temperaturile vor coborî până la -8 grade Celsius, iar în unele părți ale republicii se așteaptă ninsori slabe.

Temperaturile vor scădea către mijlocul săptămânii. Miercuri, maximele diurne nu vor depăși +3… +5 grade Celsius, iar în orele nocturne sau dimineața va cădea lapoviță.

În sudul țării sunt posibile ninsori slabe în noaptea de joi și vineri, iar la nord, vineri și sâmbătă ziua. În centrul țării nu sunt prognozate precipitații. Totuși, urmăriți prognoza meteo zilnic, pentru a fi la curent cu toate actualizările meteorologilor de la SHS.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!