/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Filat, despre mașinile de la Șor, zborurile cu avionul acestuia și cardul cu 2,6 milioane de lei

missing
12 februarie 2020, ora 22:15

Fostul premier Vlad Filat a comentat informațiile din denunțul lui Ilan Șor, în baza căruia a fost condamnat la închisoare. Acesta a vorbit la emisiunea „Secretele Puterii” de la “Jurnal TV ” despre mașinile primite în dar de la Șor, zborurile cu avionul acestuia, dar și cardul cu 2,6 milioane de lei în cont pe care l-ar fi primit în dar tot de la fostul primar de Orhei.

„Vorbesc de o singură mașină, celelalte nu au fost folosite de mine. De cei care asigurau serviciile de pază…modul în care au ajuns în folosința dânșilor e o discuție aparte. Acel cadou nu a fost oferit de Șor, ci de „prietenii mei”, a declarat Vlad Filat.

Cât privește cardul bancar cu 2,6 milioane de lei în cont:

„Eu n-am folosit acele carduri, le-au folosit membrii familiei, dar asta nu înseamnă că banii au fost oferiți de Șor. Acest dosar va fi rejudecat și atunci vom avea posibilitatea să venim cu argumente”.

„Eu am zburat cu singurul avion charter care era în Republica Moldova”, a menționat Vlad Filat despre zborurile pe care le-ar fi făcut cu avionul lui Ilan Șor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram