Fostul premier Vlad Filat a comentat informațiile din denunțul lui Ilan Șor, în baza căruia a fost condamnat la închisoare. Acesta a vorbit la emisiunea „Secretele Puterii” de la “Jurnal TV ” despre mașinile primite în dar de la Șor, zborurile cu avionul acestuia, dar și cardul cu 2,6 milioane de lei în cont pe care l-ar fi primit în dar tot de la fostul primar de Orhei.

„Vorbesc de o singură mașină, celelalte nu au fost folosite de mine. De cei care asigurau serviciile de pază…modul în care au ajuns în folosința dânșilor e o discuție aparte. Acel cadou nu a fost oferit de Șor, ci de „prietenii mei”, a declarat Vlad Filat.

Cât privește cardul bancar cu 2,6 milioane de lei în cont:

„Eu n-am folosit acele carduri, le-au folosit membrii familiei, dar asta nu înseamnă că banii au fost oferiți de Șor. Acest dosar va fi rejudecat și atunci vom avea posibilitatea să venim cu argumente”.

„Eu am zburat cu singurul avion charter care era în Republica Moldova”, a menționat Vlad Filat despre zborurile pe care le-ar fi făcut cu avionul lui Ilan Șor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!