/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Sechestru pe companiile bulgare ale lui Vasil Bojkov, beneficiarul „Loteriei Moldovei”

missing
12 februarie 2020, ora 17:29

Agenția Națională a Veniturilor din Bulgaria a pus sechestru pe capitalul deținut de omul de afaceri Vasil Bojkov în cadrul companiilor „Eurobet” și „New Games”, care deține „Loteria Națională a Bulgariei”. Vasil Bojkov este și beneficiarul „Loteriei Moldovei” și a fost reținut în Emiratele Arabe Unite, după ce fusese anunțat în căutare internațională de către autoritățile bulgare.

Sechestrul pe capitalul celor două companii a fost pus  din cauza unor datorii pe care le-ar avea la bugetul de stat, după ce un audit ar fi identificat mai multe încălcări și ar fi stabilit că firmele nu au achitat toate impozitele. Astfel, s-a decis aplicarea unei măsuri de securitate, pentru ca omul de afaceri să nu poată să-și înstrăineze proprietățile, scrie segabg.com.

Bojkov este cercetat în Bulgaria pe șapte capete de acuzare. Acesta este suspectat de conducerea unei grupări infracționale, de estorcare de bani, tentativă de mituire a unui oficial, instigare la comiterea unei infracțiuni ș.a.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram