Altercații la protestul organizat astăzi împotriva președintelui Igor Dodon, care a avut loc în fața monumentului Ștefan cel Mare și Sfânt. Un bărbat care insista să-și expună opinia la microfon a fost alungat de manifestanți, care l-au numit „provocator”.

Președintele Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, a încercat să discute cu bărbatul, i-a spus că microfonul este liber, dar nu pentru provocatori.

Ulterior, bărbatul a fost îmbrâncit de un protestatar și îndemnat să plece, pentru că ar fi un reprezentant al grupului „Antifa”.

La manifestație a fost văzut și Președintele Asociației „Credință Patriei”, Ghenadie Cosovan. El a precizat pentru TV8 că nu face parte din Mișcarea Politică UNIREA și a venit la protest în calitate de simplu susținător.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!