/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Explozie într-un bloc din sectorul Râșcani. Cadavrul unui bărbat a fost scos dintr-un apartament

missing
17 februarie 2020, ora 08:55

UPDATE: Premierul a oferit detalii despre acest caz după ce a discutat cu ministrul de Interne. Potrivit lui Ion Chicu, bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor. Acesta ar fi deschis singur robinetul de la butelia de gaz. În plus, bărbatul ar fi conectat câteva cabluri electrice. Decesul ar fi survenit de la electrocutare, nu în urma deflagrației.

Explozie în această dimineață într-un bloc din sectorul Râşcani al capitalei. La faţa locului au fost îndreptate două echipaje de salvatori, care au deblocat uşa și au intrat în apartamentul situat la etajul șapte al clădirii. Pompierii au stins incendiul și au identificat la podea cadavrul unui bărbat. 

În apartament au ars mai multe bunuri, iar fereastra de la bucătărie a fost deteriorată în urma exploziei. Pagube pentru alte apartamente nu au fost produse.

Cadavrul bărbatului de 65 de ani a fost deja evacuat. Oamenii legii nu au permis jurnaliștilor accesul în clădirea afectată.

Primele cercetări arată că explozia ar fi fost provocată de o butelie cu gaz, dar toate circumstanţele cazului urmează a fi stabilite de organele de drept.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram