UPDATE: Premierul a oferit detalii despre acest caz după ce a discutat cu ministrul de Interne. Potrivit lui Ion Chicu, bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor. Acesta ar fi deschis singur robinetul de la butelia de gaz. În plus, bărbatul ar fi conectat câteva cabluri electrice. Decesul ar fi survenit de la electrocutare, nu în urma deflagrației.

Explozie în această dimineață într-un bloc din sectorul Râşcani al capitalei. La faţa locului au fost îndreptate două echipaje de salvatori, care au deblocat uşa și au intrat în apartamentul situat la etajul șapte al clădirii. Pompierii au stins incendiul și au identificat la podea cadavrul unui bărbat. 

În apartament au ars mai multe bunuri, iar fereastra de la bucătărie a fost deteriorată în urma exploziei. Pagube pentru alte apartamente nu au fost produse.

Cadavrul bărbatului de 65 de ani a fost deja evacuat. Oamenii legii nu au permis jurnaliștilor accesul în clădirea afectată.

Primele cercetări arată că explozia ar fi fost provocată de o butelie cu gaz, dar toate circumstanţele cazului urmează a fi stabilite de organele de drept.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!