Platforma Demnitate și Adevăr insistă ca reprezentanții partidelor de dreapta să se așeze în această săptămână la masa de negocieri pentru a discuta despre posibilitatea identificării unui candidat comun, nepartinic, pentru alegerile prezidențiale din toamnă. În cazul în care propunerea nu va fi agreată, PPDA va anunța în scurt timp propriul candidat la prezidențiale, a spus vicepreședintele formațiunii Alexandru Slusari.

Potrivit acestuia, în partid ar fi mai multe persoane care ar putea lupta pentru fotoliul de șef de stat, dar a evitat să dea nume.

Alexandru Slusari consideră că liderul partidului Andrei Năstase are șanse foarte bune să obțină un „scor frumos” în cadrul scrutinului prezidențial, dacă se va ajunge ca el să fie candidatul PPDA.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!