/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Femeia care uimește pe toată lumea cu frumusețea ei: La 63 de ani arată ca la 30

missing
18 februarie 2020, ora 10:14

Este supranumită „cea mai hot mătușă din Taiwan“ pentru că arată cu 30 de ani mai tânără. La 63 de ani, actrița taiwaneză Chen Meifen continuă să uimească pe toată lumea cu aspectul său fizic care dă senzația că este cu 30 de ani mai tânără, scrie eva.ro.

Rezultatele nu au apărut, însă, peste noapte – actrița le-a spus celor 500.000 de admiratori de pe Facebook că de 40 de ani, de când a câștigat un concurs de frumusețe, se bazează pe fitness și pe o dietă echilibrată.

Actriță, cântăreață și prezentatoare de televiziune, Chen Meifen poate fi confundată foarte ușor cu o femeie de 30 de ani. Iată care sunt trucurile ei:

„Beau supă dimineața. Adaug și câteva felii de ghimbir în supă și cred că mă ajută să-mi mențin pielea frumoasă. Iar dacă mi-e poftă de un desert, tot ce trebuie să fac este să pun niște durian în frigider și să-l îngheț. Gustul și textura sunt aceleași cu ale înghețatei”, a dezvăluit ea pentru Daily Mail.

Printre preferințele sale culinare se numără Bak kut teh, un preparat cu coaste de porc gătit în bulion, cu usturoi, piper, diverse ierburi și condimente, foarte popular în Taiwan, Thailanda, Malaezia și Singapore.

După masă, ea iese la plimbare pentru a stimula digestia. Îi place yoga și o practică regulat.

„Știu că trebuie să fac mișcare. Sunt invidioasă pe cei care fac din mersul la sală un obicei. Încă trebuie să trag de mine uneori”, a recunoscut ea.

Acum cinci ani, Chen a trecut printr-un divorț dureros care a pus capăt unui mariaj de un deceniu cu fostul ei soț americano-taiwanez. Ea nu are copii și în prezent nu este implicată într-o relație, dar speră să întâlnească bărbatul potrivit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram