Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, donează suma de 10 miliarde de dolari în lupta împotriva schimbărilor climetarice, pentru a finanța cercetările științifice menite să salveze planeta. 

În prezent cel mai bogat om din lume, Bezos, cu o avere de 130 de  miliarde de dolari, spune că a decis să înființeze un fond de salvare a Pământului și vrea să atragă și alți bogați ai lumii de partea sa.

Banii strânşi vor merge la oameni de știință, cercetători şi activiști care au soluții pentru reducerea efectelor poluării, potrivit digi24.ro. Asta în contextul în care Amazon a fost acuzată de mai multe ori că nu face mai mult pentru protejarea mediului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!