Liderul PPDA, Andrei Năstase cere procurorilor să îl investigheze pe președintele țării, Igor Dodon, pentru imixtiune în activitatea Procuraturii. Acesta a depus astăzi la Procuratura Generală un denunț în acest sens.

Denunțul vine după ce aseară, la o emisiune de la Jurnal TV, fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a dezvăluit că Igor Dodon l-ar fi întrebat de ce nu face investigații în privința lui Andrei Năstase.

Morari i-ar fi răspuns lui Dodon că se vor face investigații dacă se investighează și finanțarea PSRM.

„A fost un detaliu foarte interesant. Mai în glumă, mai în serios, dl președintele Igor Dodon m-a întrebat de ce nu facem investigații în privința lui Andrei Năstase. Fiindcă apăruseră niște scrisori anonime sau niște pretinse investigații jurnalistice pe niște site-uri galbene, obscure, referitor la careva averi sau ceva în legătură cu Andrei Năstase. Am zis, sigur, dar investigăm și finanțarea PSRM”, a povestit Viorel Morari.

Andrei Năstase cere, de asemenea, să fie investigată implicarea lui Igor Dodon la selectarea candidatului pentru funcția de procuror general.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!