După ce la sediul central al PSRM din Chișinău s-au adunat în această dimineață zeci de persoane care au cerut pensii și salarii mai mari, condiții mai bune de trai și demisia guvernării, deputatul socialist Grigore Novac a venit cu o reacție. Parlamentarul este de părere că protestatarii au fost aduși organizat. Mai mult, aceștia ar mai fi fost plătiți de către reprezentanții Partidului Șor. 

„Dacă este necesar pot o să arăt poze cum au fost aduși organizat, au fost și plătiți. Acești oameni vin acolo nu pentru ași expune poziția civică, dar pentru a corespunde acelor cerințe care vor primi eventual pachete de la magazine sociale. O bună parte din ei sunt manipulați de către politicienii fugari”, a afirmat Grigore Novac.

La scurt timp, Marina Tauber a venit cu o replică deputatului socialist.

„Eu cred că domnul Novac este foarte rău informat și ar fi bine să comenteze bătrânilor de ce ei merită doar doi lei pe zi, ca îndemnizația unică, care a fost stabilită de șeful lui de partid Igor Dodon”, a spus Tauber.

Mai mulți polițiști au fost trimiși să asigure ordinea la protestul din fața sediului PSRM.

Partidul Șor va organiza proteste în masă în toată republica. Reprezentanții formațiunii vor mobiliza oamenii să iasă în stradă și să protesteze împotriva „incompetenței” actualei guvernări și să ceară condiții mai bune de trai.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!