/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Chicu neagă că a vorbit cu Dodon despre demisia lui Perju. „Nu am auzit nimic”

missing
21 februarie 2020, ora 17:52

Prim-ministrul Ion Chicu neagă că a vorbit cu șeful statului Igor Dodon despre o posibilă demisie a ministrului Agriculturii și Dezvoltării Regionale, Ion Perju. Premierul spune că nu cunoaște ce a spus astăzi Dodon în noul său video „Președintele răspunde”.

Că domnului președinte nu-i place un ministru sau altul exact și dumneavoastră poate să nu vă placă un ministru, parlamentarilor, dar decizii de remanieri se iau în baza unor dovezi și întemeieri solide. Eu nu am auzit ce a declarat domnul președinte astăzi. Despre domnul Perju nu am auzit nimic”, a spus Ion Chicu.

Președintele a mai afirmat în video că a cerut noii conduceri a Agenției Moldsilva să facă urgent o inventariere în toate ocoalele silvice din republică și să oprească tăierea pădurilor. Dodon i-a avertizat și pe pădurari că vor ajunge la închisoare, dacă vor continua să vândă ilegal lemn.

Dl Perju, dacă nu o să faceți regulă, o să zburați împreună cu șeful nou de le „Moldsilva” pe care l-ați pus acum, dacă nu opriți tăierea pădurilor. Nu glumesc. Chestia asta am discutat-o și cu Dl Chicu și o să vedem”,l-a avertizat Igor Dodon pe ministrul Agriculturii.

În aceeași emisiune, Igor Dodon a confirmat că ar putea urma remanieri în Guvern.

Trebuie schimbați vreo trei, patru, cinci miniștri.  Vedem. Nu vă speriați. Schimbări trebuie, trebuie sânge nou. O să vină primăvară și o să facem plantări”,  a ironizat Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram