Premierul se arată nemulțumit de faptul că în trafic sunt admise mașini cu geamuri fumurii. Ion Chicu spune că mijloacele de transport ar aparține unor oameni cu funcții importante, în special purtători de epoleți, care-și permit să încalce legea și i-a cerut ministrului de Interne să curmeze această „modă”.

„Tot mai multe geamuri fumurii văd în oraș. În special este vorba de reprezentanți ai organelor de forță, oameni cu epoleți înalți. Campanii de contracarare a acestei experiențe urâte au fost și mai înainte, dar văd că se revine. Eu vă rog, timp de două săptămâni,  întreprindeți acțiuni ca acest trend și modă a cuiva să fie redusă la zero”, a cerut Chicu la ședința de astăzi a Guvernului.

„Aveți dreptate la acest capitol. Am sesizat și noi că unii funcționari comit asemenea abateri. O să venim cu verificări față de acei polițiști care favorizează asemenea cazuri. Am înțeles sarcina”, i-a răspuns prim-ministrului Pavel Voicu, aflat la conducerea Ministerului Afacerilor Interne.

Amintim că, în primăvara anului 2017, Poliția a desfășurat o operațiune amplă cu scopul de a depista conducătorii auto care circulă având geamuri fumurii la mașini. Sute de șoferi au fost amendați în cadrul operaţiunii „Umbriş” și obligați să dezlipească de pe geamuri foliile de protecție.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!