O femeie din Republica Moldova a fost plasată în carantină în Italia, în regiunea Veneto, după ce bătrâna de care îngrijea a murit, fiind infectată de coronavirus, scrie Corrieredelveneto.corriere.it.

Femeia decedată avea 75 de ani și a fost prima locuitoare a localității Marca la care a fost confirmat virusul și a doua din regiunea Veneto. Vârstnica suferea de obezitate, afecțiuni cardiace și respiratorii.

După decesul bătrânii, în carantină a fost plasată atât moldoveanca ce îngrijea de ea, cât și vecinii ei cu care femeia comunica. Aceștia au fost testați la prezența virusului, însă rezultatele nu sunt gata deocamdată.

În Republica Moldova nu a fost confirmat niciun caz de îmbolnăvire de coronavirus. Aseară însă a fost confirmat un caz în România.

Reprezentanții Ministerului de Externe al Republicii Moldova ne-au comunicat faptul că sunt la curent despre acest caz, dar cazul nu este confirmat și autoritățile sunt în așteptarea rezultatelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!