/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

O femeie din Moldova, în carantină în Italia, după ce bătrâna de care îngrijea a murit, fiind infectată de coronavirus

missing
27 februarie 2020, ora 10:09

O femeie din Republica Moldova a fost plasată în carantină în Italia, în regiunea Veneto, după ce bătrâna de care îngrijea a murit, fiind infectată de coronavirus, scrie Corrieredelveneto.corriere.it.

Femeia decedată avea 75 de ani și a fost prima locuitoare a localității Marca la care a fost confirmat virusul și a doua din regiunea Veneto. Vârstnica suferea de obezitate, afecțiuni cardiace și respiratorii.

După decesul bătrânii, în carantină a fost plasată atât moldoveanca ce îngrijea de ea, cât și vecinii ei cu care femeia comunica. Aceștia au fost testați la prezența virusului, însă rezultatele nu sunt gata deocamdată.

În Republica Moldova nu a fost confirmat niciun caz de îmbolnăvire de coronavirus. Aseară însă a fost confirmat un caz în România.

Reprezentanții Ministerului de Externe al Republicii Moldova ne-au comunicat faptul că sunt la curent despre acest caz, dar cazul nu este confirmat și autoritățile sunt în așteptarea rezultatelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram