/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: „Urmează o nouă etapă„

/DOC/ Curtea Constituțională și-a cumpărat mașină nouă de 615 mii lei. Ce model a ales și ce dotări speciale are automobilul

missing
04 martie 2020, ora 17:07

Curtea Constituțională (CCM) a achiziționat un automobil de model „Skoda Superb” pentru care a plătit 615 mii de lei. Licitația organizată la finele lunii februarie a fost câștigată de compania „DAAC Auto”, care trebuie să livreze mașina în termen maximum de 50 de zile de la data semnării contractului cu CCM.

Deși în planul de achiziții făcut la începutul anului CCM a preconizat 800 de mii de lei pentru un automobil nou, imediat înaintea  licitației a micșorat suma la 665 de mii de lei. După ce a deschis ofertele depuse la concurs, a ales să cumpere o mașină de la „DAAC Auto” în valoare de 615 mii lei.

poză simbol

Potrivit specificațiilor din actele depuse la licitație, automobilul de model „Skoda Superb”, cumpărat de CCM va fi de culoare neagră metalizată, cu tapițerie din piele maro în salon, cu încălzire și sistem de ventilare la banchete și din față și din spate și cu sistem de masaj la scaunul șoferului.

Printre dotările suplimentare se mai numără: sistem de acces în mașină „Smart Key” (fără cheie), sistem electronic de evitare sau atenuare a accidentelor, senzori de parcare față și spate, plus cameră marșarier, cu funcție de autofrânare, geamuri laterale duble pentru confort acustic, computer de bord cu sistem de navigare cu harta Europei integrată, prize USB și sistem de telefonie prin Bluetooth, tetiere spate și geantă cu pătură necesare pentru somn confortabil în mașină.

Vedeți mai jos planul de achiziții pe care l-a aprobat Curtea Constituțională pentru anul 2020. Instituția planifică să cheltuie pentru bunuri și servicii peste patru milioane de lei.

/DOC/ Curtea Constituțională își cumpără mașină nouă de 800 de mii de lei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram