/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Primul deces în Ucraina din cauza infecției de coronavirus

missing
13 martie 2020, ora 17:15

În statul vecin a fost înregistrat primul caz de deces din cauza infecției cu COVID-19. A murit o femeie de 71 de ani, din regiunea Jitomirsk, care a fost internată în spital pe 12 martie.

Femeia s-a întors încă pe 1 martie din Polonia. S-a simțit rău, dar nu s-a adresat imediat la medic. Aceasta a fost internată la spital pe 12 martie, iar testele de laborator au confirmat prezența noului coronavirus.

Toate rudele femeii și persoanele cu care a intrat aceasta în contact se află în carantină la domiciliu, sub supravegherea medicilor.

În Ucraina au fost confirmate, deocamdată,  doar 3 cazuri de coronavirus. Primul caz a fost înregistrat pe 3 martie la un bărbat care revenise din Italia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram