/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

UPDATE: Satul Bălceana a intrat în carantină. Locuitorii spun că Poliția stă la podul de la intrare în localitate

missing
16 martie 2020, ora 17:35

UPDATE 17:30 O locuitoare din Bălceana a spus, contactată la telefon de reporterul TV8, că a auzit de carantina instituită în sat și a văzut polițiști la podul de la intrarea în localitate, care restricționau accesul.

Despre consătenii infectați cu COVID-19 spune că nu ar fi participat duminică la votare, pentru că au fost internați în spital, la Chișinău, încă de joi-vineri. Ar fi vorba de două femei care sunt surori și soțul uneia dintre ele.

Satul Bălceana din raionul Hâncești a intrat în carantină, începând cu ora 16:00. Alte două cazuri de coronavirus au fost confirmate, iar o persoană este suspectată de COVID-19. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către primărul satului Iurie Pasat. 

Alesul local nu ne-a putut spune, deocamdată, dacă persoanele confirmate cu virusul COVID-19 și cea suspectată au fost ieri la secțiile de votare.

În total, cinci persoane din localitatea Bălceana au fost testate pozitiv cu coronavirus.

Sâmbătă, o femeie din satul Bălceana, care a revenit din Italia, a fost internată în spital și s-a confirmat prezența virusului COVID-19.

Detalii la acest subiect vedeți în articolul de mai jos:

O femeie din Hâncești unde mâine au loc alegerile parlamentare noi, testă pozitiv cu coronavirus

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram