UPDATE 17:30 O locuitoare din Bălceana a spus, contactată la telefon de reporterul TV8, că a auzit de carantina instituită în sat și a văzut polițiști la podul de la intrarea în localitate, care restricționau accesul.

Despre consătenii infectați cu COVID-19 spune că nu ar fi participat duminică la votare, pentru că au fost internați în spital, la Chișinău, încă de joi-vineri. Ar fi vorba de două femei care sunt surori și soțul uneia dintre ele.

Satul Bălceana din raionul Hâncești a intrat în carantină, începând cu ora 16:00. Alte două cazuri de coronavirus au fost confirmate, iar o persoană este suspectată de COVID-19. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către primărul satului Iurie Pasat. 

Alesul local nu ne-a putut spune, deocamdată, dacă persoanele confirmate cu virusul COVID-19 și cea suspectată au fost ieri la secțiile de votare.

În total, cinci persoane din localitatea Bălceana au fost testate pozitiv cu coronavirus.

Sâmbătă, o femeie din satul Bălceana, care a revenit din Italia, a fost internată în spital și s-a confirmat prezența virusului COVID-19.

Detalii la acest subiect vedeți în articolul de mai jos:

O femeie din Hâncești unde mâine au loc alegerile parlamentare noi, testă pozitiv cu coronavirus

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!