/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Veste bună pentru cetățenii stabiliți în Turcia. Permisele de conducere moldovenești vor fi recunoscute de Ankara

missing
26 martie 2020, ora 14:28

Permisele de conducere moldovenești vor fi recunoscute în Turcia, iar cele emise de autoritățile turcești în Republica Moldova. Asta după ce Guvernul a aprobat acordul semnat între Ankara și Chișnău. 

Acordul de conversiune și recunoaștere reciprocă a permiselor de conducere va avea efecte benefice pentru cetățenii Republicii Moldova, se arată în hotărârea de Guvern.

Astfel, va fi asigurată libera circulație în traficul internațional la conducerea transportului pe teritoriul Turciei, iar contractele avantajoase de muncă vor fi mai ușor de încheiat.

Autoritățile spun că semnarea acestui acord a fost justificată de prezența unui mari de cetățeni ai Republicii Moldova în Turcia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram