Procurorii anticorupție i-au înaintat azi învinuirea fostului deputat democrat Constantin Țuțu, pentru trafic de influență și îmbogățire ilicită, după ce acesta a fost audiat pe marginea dosarului în care este cercetat.

Din motiv că toate persoanele care se întorc de peste hotare în această perioadă sunt obligate să stea izolați 14 zile, Constantin Țuțu va sta și el două săptămâni la domiciliu, în carantină.

„Învinuitului i-a fost modificată măsura preventivă din arest în obligarea de a nu părăsi localitatea”, precizează reprezentanții Procuraturii.

Potrivit procurorilor, fostul parlamentar s-a predat benevol azi autorităților Republicii Moldova, la un punct de trecere a frontierei cu România.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!