/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Procurorii i-au înaintat învinuirea lui Constantin Țuțu. Acesta va sta acasă în carantină 14 zile

missing
27 martie 2020, ora 19:36

Procurorii anticorupție i-au înaintat azi învinuirea fostului deputat democrat Constantin Țuțu, pentru trafic de influență și îmbogățire ilicită, după ce acesta a fost audiat pe marginea dosarului în care este cercetat.

Din motiv că toate persoanele care se întorc de peste hotare în această perioadă sunt obligate să stea izolați 14 zile, Constantin Țuțu va sta și el două săptămâni la domiciliu, în carantină.

„Învinuitului i-a fost modificată măsura preventivă din arest în obligarea de a nu părăsi localitatea”, precizează reprezentanții Procuraturii.

Potrivit procurorilor, fostul parlamentar s-a predat benevol azi autorităților Republicii Moldova, la un punct de trecere a frontierei cu România.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram