/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Nouă angajați ai Centralei de la Cuciurgan, internați în spital cu suspecție la coronavirus

28 martie 2020, ora 19:17

Nouă angajați ai Centralei Termoelectrice de la Cuciurgan au fost internați noaptea trecută la spital cu simptome ale infecției de coronavirus. Aceștia erau cazați într-un bloc separat al spitalului din Slobozia pentru carantină, alături de alți 16 muncitori după ce virusul a fost confirmat la un angajat al centralei.

Autoproclamatele autorități de la Tiraspol precizează că cele nouă persoane s-au simțit rău, aveau simptome ale infecției și au fost transferate pe parcursul nopții în Secția de Boli Infecțioase a spitalului pentru consultație și prelevarea probelor pentru testare în laborator la COVID-19.

În prezent, alți 144 de angajați ai Centralei Termoelectrice de la Cuciurgan sunt cazați la sanatoriul „Solnecinîi” din orașul Dnestrovsc, unde vor sta în carantină timp de 14 zile.

Până astăzi, în regiunea transnistreană sunt înregistrate 10 cazuri de infecție cu noul coronavirus. Doi pacienți sunt internați la un spital din Chișinău. Angajatul Centralei de la Cuciurgan, care a fost testat pozitiv la virus, a fost la concertul interpretului rus Stas Mihailov, de unde bănuiește că ar fi contractat infecția.

Precizăm că administrația Centralei de la Cuciurgan a dat asigurări că nu-și va sista activitatea, chiar dacă muncitorii sunt în carantină.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram