Bărbatul care a fugit noaptea trecută din Spitalul Republican, unde era internat cu infecție de coronavirus, a fost găsit de polițiștii din Ialoveni.

Acesta a fost localizat chiar în orașul Ialoveni. Potrivit șefului Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Pavel Damaschin, bărbatul se ascundea într-o casă aflată în fază de construcție.

„Am chemat ambulanța și medicii l-au preluat imediat și a fost transportat la Spitalul Republican”, a declarat pentru TV8, Pavel Damaschin.

Bărbatul riscă să fie cercetat penal, dar decizia urmează să fie luată de angajații poliției din Chișinău, deoarece a fugit din instituția medicală aflată în capitală, a precizat Pavel Damaschin.

Amintim că bărbatul era căutat de oamenii legii după ce a fugit noaptea trecută din Spitalul Republican. Acesta s-a urcat într-un taxi care l-a dus până la o benzinărie din raionul Ialoveni. Bărbatul a fost testat pozitiv la coronavirus.

Un bărbat infectat cu Covid-19 a fugit din spital și este căutat de autorități

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!