/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Bărbatul infectat cu coronavirus, care fugise din spital, a fost găsit într-o casă din Ialoveni

missing
28 martie 2020, ora 14:02

Bărbatul care a fugit noaptea trecută din Spitalul Republican, unde era internat cu infecție de coronavirus, a fost găsit de polițiștii din Ialoveni.

Acesta a fost localizat chiar în orașul Ialoveni. Potrivit șefului Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Pavel Damaschin, bărbatul se ascundea într-o casă aflată în fază de construcție.

„Am chemat ambulanța și medicii l-au preluat imediat și a fost transportat la Spitalul Republican”, a declarat pentru TV8, Pavel Damaschin.

Bărbatul riscă să fie cercetat penal, dar decizia urmează să fie luată de angajații poliției din Chișinău, deoarece a fugit din instituția medicală aflată în capitală, a precizat Pavel Damaschin.

Amintim că bărbatul era căutat de oamenii legii după ce a fugit noaptea trecută din Spitalul Republican. Acesta s-a urcat într-un taxi care l-a dus până la o benzinărie din raionul Ialoveni. Bărbatul a fost testat pozitiv la coronavirus.

Un bărbat infectat cu Covid-19 a fugit din spital și este căutat de autorități

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram