/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Cei 400 de angajați ai centralei termoelectrice de la Cuciurgan nu mai stau în sanatoriul din Dnestrovsc

missing
30 martie 2020, ora 13:59

Cei 400 de angajați ai centralei termoelectrice de le Cuciurgan nu se mai află în sanatoriul „Solnecinâi”, din orașul Dnestrovsc. Aceștia au fost plasați în carantină la domiciliu. Asta după ce personalul medical și pacienții, din secția pneumologie, a Spitalului Republican din stânga Nistrului, au fost aduși la sanatoriu.

Așa-zisul Minister al Afacerilor Interne din regiunea transnistreană a anunțat că angajații centralei termoelectrice nu prezintă simptome de infectare cu COVID-19. Totuși, aceștia vor fi monitorizați de către medici timp de 14 zile.

Angajații nu au dreptul să părăsească domiciliul. Deplasarea acestora la locul de muncă va fi asigurată de către administrația centralei termoelectrice, se arată într-un comunicat al așa-zisului Minister al Afacerilor Interne de la Tiraspol.

Amintim că, toți angajații centralei termoelectrice au fost plasați în carantină, după ce unul dintre aceștia a fost testat pozitiv cu COVID-19. Administrația complexului a anunțat că centrala nu-și va sista activitatea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram