/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

12 persoane cu COVID-19, internate în spitale raionale. Care este starea tuturor pacienților?

missing
31 martie 2020, ora 09:51

Trei spitale din teritoriu au internat până astăzi pacienți infectați cu COVID-19. La spitalul din municipiul Bălți sunt tratate 6 persoane, la Spitalul Raional Căușeni – 5 persoane, iar la spitalul din Cahul a fost internat primul pacient care are virusul. Starea de sănătate a pacienților din teritoriu este de gravitate medie sau satisfăcătoare, a precizat ministra Sănătății.

Viorica Dumbrăveanu a enumerat numărul pacienților internați și în instituțiile medicale din capitală. Din totalul celor 296 de pacienți tratați în Chișinău, 43 sunt în stare gravă: 31 la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” și 12 la Spitalul Republican „Timofei Moșneaga”.

La Spitalul de Boli Contagioase pentru Copii sunt internați în prezent 17 minori, iar la Maternitatea Nr. 2  sunt două paciente gravide infectate cu COVID-19.

Potrivit ministrei Sănătății, ieri au mai fost externați 3 pacienți adulți de la spitalul „Toma Ciorbă”. Astfel, numărul persoanelor tratate de coronavirus în R. Moldova a ajuns la 18.

Până astăzi, în R. Moldova au fost confirmate 308 cazuri de coronavirus. Dintre acestea,  75 sunt de import, iar 233 sunt secundare, cu transmitere locală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram