/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Valul cel mai mare de infecții cu coronavirus în Moldova va fi în următoarele săptămâni. La ce număr de îmbolnăviri să ne așteptăm

missing
31 martie 2020, ora 20:22

Valul cel mai mare de infecții cu coronavirus în Republica Moldova va fi în săptămâna a doua și a treia din luna aprilie, susține ministra Sănătății Viorica Dumbrăveanu, care face referire la scenariile întocmite împreună cu experții de la Organizația Mondială a Sănătății.

Totodată, potrivit ministrei, cele mai optimiste scenarii prognozează un număr de circa trei mii de îmbolnăviri în Republica Moldova, iar cel mai pesimist scenariu, până la 28 de mii de îmbolnăviri.

„Noi nu am ajuns încă la apogeu (…). Valul cel mai mare va fi în a doua și a treia săptămână din luna aprilie”, a spus Viorica Dumbrăveanu la emisiunea Puterea a Patra de la N4.

În același timp, Viorica Dumbrăveanu susține că, cel mai probabil, va trebui să stăm acasă până pe data de 15 mai, cât durează starea de urgență.

În prezent, în Republica Moldova sunt confirmate 353 de cazuri de infecție cu COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram