La aproape nouă luni de când a postat ultima dată, fostul deputat democrat Constantin Țuțu a revenit pe Instagram cu o fotografie făcut-o într-o sală de sport.

Nu se cunoaște când a fost făcută fotografia, întrucât pe timp de pandemie antrenamentele în instituțiile publice și private cu profil sportiv au fost inerzise.

Odată cu dispariția acestuia din țară, din vara anului trecut, de când s-a schimbat puterea la Chișinău, Țuțu nu a apărut în spațiul public și și-a șters toate fotografiile de pe contul său de Instagram.

La moment, Constantin Țuțu se află în autoizolare la domiciliu, în carantină. Asta după ce săptămâna trecută acesta s-a predat autorităților de la Chișinău. La scurt timp, procurorii anticorupție i-au înaintat învinuirea fostului deputat, pentru trafic de influență și îmbogățire ilicită, după ce acesta a fost audiat pe marginea dosarului în care este cercetat.

Foto: Instagarm

Foto: Instagarm

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!