/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ La aproape nouă luni de când a postat ultima dată, Constantin Țuțu a revenit pe Instagram

missing
01 aprilie 2020, ora 18:29

La aproape nouă luni de când a postat ultima dată, fostul deputat democrat Constantin Țuțu a revenit pe Instagram cu o fotografie făcut-o într-o sală de sport.

Nu se cunoaște când a fost făcută fotografia, întrucât pe timp de pandemie antrenamentele în instituțiile publice și private cu profil sportiv au fost inerzise.

Odată cu dispariția acestuia din țară, din vara anului trecut, de când s-a schimbat puterea la Chișinău, Țuțu nu a apărut în spațiul public și și-a șters toate fotografiile de pe contul său de Instagram.

La moment, Constantin Țuțu se află în autoizolare la domiciliu, în carantină. Asta după ce săptămâna trecută acesta s-a predat autorităților de la Chișinău. La scurt timp, procurorii anticorupție i-au înaintat învinuirea fostului deputat, pentru trafic de influență și îmbogățire ilicită, după ce acesta a fost audiat pe marginea dosarului în care este cercetat.

Foto: Instagarm

Foto: Instagarm

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram