/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Premierul îi răspunde femeii din Soroca, care s-a plâns pe condițiile din spital: „Nu este sens acum de făcut live-uri glamuroase”

06 aprilie 2020, ora 10:27

Premierul Ion Chicu i-a răspuns astăzi pacientei din Soroca, care a plasat în weekend pe Facebook un video în care s-a plâns pe condițiile proaste din spital și atitudinea personalului medical, care o tratează de infecția de coronavirus.

Ion Chicu a recunoscut că în multe instituții medicale din republică nu sunt condiții bune pentru pacienți, dar a spus că „nu este sens acum de făcut live-uri glamuroase cu starea precară a spitalelor”.

„Am văzut informații, live-uri pe Facebook despre situația precară din spitale. O doamnă care arată foarte bine, slavă Domnului, este indignată că nu are apă, nu știu ce acolo. Da, stimați concetățeni, sistemul medical în R. Moldova este în starea în care este. În unele instituții condițiile sunt mai bune, în altele nu. Culegem roadele atenției pe care statul a acordat-o acestui domeniu în ultimii 30 de ani”, a motivat Chicu.

Vedeți mai jos videoul care a fost criticat de Ion Chicu. Imaginile au fost filmate direct din spital de o pacientă care se tratează la Soroca de coronavirus.

/VIDEO/ Mesajul disperat al unei femei din Soroca, diagnosticată cu COVID-19: „Nimeni nu întreabă cum ne simțim”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram