/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Încă o localitate din Republica Moldova intră în carantină din cauza infectării cu coronavirus

missing
07 aprilie 2020, ora 23:24

Localitatea Boghiceni din raionul Hâncești intră în carantină din cauza cazurilor de infectare cu virusul COVID-19. Anunțul a fost făcut de primarul localității, Ion Zoina, pe o rețea de socializare.

„Mult stimați locuitori ai s. Boghiceni, primarul satului intervine cu un apel către locuitorii satului în urma situației epidemiologice creată în țară precum și în sat. Începând cu 07.04.2020 satul intră în carantină. Rugăm insistent să respectați condițiile de carantină, să nu ieșiți din locuințele d-stra fără motiv, nu contactați cu persoane, mergeți la cumpărături doar câte o persoana. Fiți înțelepți și responsabili pentru viața D-stra și a celor din jur. Doar așa vom trece peste aceasta perioada grea. STAȚI ACASĂ”, a transmis primarul pe o rețea de socializare.

Amintim că actualmente în carantină sunt orașele Soroca, Stefan Voda și satul Carahasani.

Anterior au fost izolate și localitățile Sofia și Bălceana din raionul Hâncești.

/DOC/ Satul Bălceana iese astăzi din carantină. Mesajul primarului: „Am învins urgia”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram