/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Kaufland Moldova a plătit în avans cu trei luni taxe de peste 5 milioane de lei

missing
08 aprilie 2020, ora 14:33

Kaufland Moldova a efectuat plăți în avans cu trei luni la bugetul statului și bugetele locale, pentru a sprijini eforturile de echilibrare a economiei în această perioadă.

Astfel, Kaufland a direcționat peste 5 de milioane de lei către bugetul de stat și bugetele locale, reprezentând taxe care trebuiau achitate până în iunie 2020. Suma a fost plătită într-o singură tranșă, pe data de 3 aprilie și include contribuțiile asigurărilor medicale, impozitul pe imobil și asigurările sociale.

Înțelegem nevoia de a acționa urgent și ne reorganizăm prioritățile, cu un salt extraordinar pe care îl facem acum, pentru a fi alături de autoritățile din Republica Moldova în lupta cu fenomenul care a pus stăpânire pe o lume întreagă. Acum este important ca fiecare dintre noi să dea dovadă de solidaritate, înțelegere și implicare. Astăzi trebuie să fim uniți, astăzi trebuie să fim împreună, indiferent dacă vorbim de persoane fizice sau de mediul de afaceri”, a declarat Marco Hößl, CEO al Kaufland Republica Moldova și Kaufland România.

Kaufland Moldova rămâne alături de clienți în această perioadă dificilă și îi asigură, că magazinele vor rămâne deschise și vor fi în continuare bine aprovizionate, datorită implicării deosebite a întregii echipe și a partenerilor săi.

Magazinele Kaufland oferă măsuri de siguranță și protecție sporite, fiind dotate cu dezinfectant de mâini gratuit pentru clienți și angajați, geamuri de protecție la casele de marcat, benzi de semnalare a distanței de siguranță și însemne ce promovează mesajele de prevenție și protecție, iar la intrare în magazin, agentul de pază măsoară temperatura clienților.

În contextul situației epidemiologice din țară, Kaufland Moldova își exprimă solidaritatea față de eforturile pe care le întreprind instituțiile responsabile, pentru a limita extinderea epidemiei de COVID-19. În acest sens, compania a decis să ofere suport în valoare de peste 2 milioane de lei instituțiilor naționale și municipale care se află în prima linie de luptă împotriva COVID-19. Totodată, Kaufland Moldova a donat un lot de 5000 de seturi de recoltare pentru exudat nazal și faringian/ mediu transport viral.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram