/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Usatîi și-a găsit cumpărător pentru "Rolls Royce". Cine este acesta și cât va plăti pentru mașină

08 aprilie 2020, ora 23:17

Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, spune că și-a găsit un cumpărător pentru mașina sa de lux de marca “Rolls Royce”. În emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8, politicianul a declarat că urmează să vândă mașina cu 340 de mii de euro. 

Usatîi spune că a găsit trei cumpărători pentru mașina sa – doi dintre ei sunt agenți economici din Republica Moldova și oferă câte 320 de mii de euro și altă persoană de peste hotarele țării este gata să plătească 340 de mii de euro.

„Am înțeles că mașina trebuie să plece peste hotare, deci este vorba despre un cumpărător din afara Republicii Moldova”, a declarat politicianul.

Primarul de Bălți spune că va folosi banii pe care îi va încasa pentru a cumpăra echipamente de protecție pentru medici, dar și pentru premiile promise medicilor și asistenților medicali din Bălți care lucrează cu pacienții suspecți de infecție cu Covid – 19 sau confirmați cu acest virus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram