/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: Boicot la învestirea lui Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

/VIDEO/ Focul Haric va fi totuși adus anul acesta în Moldova

missing
09 aprilie 2020, ora 15:51

Focul Haric va fi totuși adus anul acesta în Moldova, chiar dacă anterior s-a anunțat că nu va fi organiza o delegație pentru a aduse focul veșnic, din cauza pandemiei.

„Noi am discutat deja cu autoritățile din Israel. Este clară procedura. Nimeni nu va merge la mormânt sfânt. Focul va fi adus în avion, iar mai apoi în Moldova”, a anunțat Dodon.

Măsurile de distanțare care vin să ne protejeze sănătatea în perioada de pandemie vor fi în vigoare și în timpul sărbătorilor, iar serviciile religioase urmează să fie transmise în direct de televiziunea și radioul de stat.

Acum o săptămână secretarul Mitropoliei Moldovei, Vadim Cheibaș, care se și ocupă de obicei de partea logistică, atunci când sunt organizate delegațiile spre Ierusalim a anunțat că focul Haric nu va fi adus anul acesta în Republica Moldova.

Cum se va desfășura în acest an Slujba Învierii, sfințirea coșurilor de Paște și Paștele Blajinilor. Am avut astăzi o…

Publicată de Igor Dodon pe Joi, 9 aprilie 2020

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram