/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

UPDATE. Ministerul Sănătății confirmă decesul unei femei din stânga Nistrului. Cifra decedaților de COVID se ridică la cinci

missing
14 aprilie 2020, ora 23:35

UPDATE. Ministerul Sănătății confirmă decesul femeii de 72 de ani din stânga Nistrului.

Ministrul Sănătății anunță alte două decese din cauza coronavirusului. Acestea pe lângă cele confirmate de autorități în această seară și pe lângă încă un deces în stânga Nistrului despre care a scris presa din regiune și pe care ministerul încă nu l-a confirmat.

Cei doi răpuși de sunt un bărbat de 71 ani, din orașul Bender, internat în Institutul de Medicină Urgentă. Acesta mai suferea de hipertensiune arterială gr II și ateroscleroză obliterantă a vaselor membrelor inferioare.

Cea de-a doua persoană este o femeie, de 72 ani, din municipiul Bălți, care a fost transferată în stare gravă din spitalul din Bălți la Institutul de Medicină Urgentă pe data de 4 aprilie. Și acest pacient suferea concomitent de hipertensiune arterială gr. III și cardiopatie hipertensivă.

Numărul deceselor de COVID-19, în Republica Moldova, a ajuns la 41.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram